UngDrive Masters

Sveriges största läger för unga företagare
23-25 september 2022, Gnosjöregionen

SM för Sommar-
företagare

UngDrive® Masters - SM för Sommarföretagare är i korta drag en tre dagar lång, oförglömlig weekend i Gnosjöregionen fylld av socialt umgänge, inspiration, nätverkande och blodig tävling!

Deltagarna får under helgen möta unga såväl som etablerade entreprenörer, lära känna och umgås med likasinnade andra drivna deltagare, coacher och alumner och delta på en mängd spännande aktiviteter, lära känna Gnosjöandan samt framförallt delta i en intensiv, rolig och utmanande entreprenöriell casetävling där deras färdigheter sätts ordentligt på prov när de runtom på företag i Gnosjöregionen löser företagsrelaterade uppdrag och gör upp om SM-titeln. Tävlingen avrundas med prisutdelning, galamiddag och fest!

Nominering / Antagning

Du som deltagare, men även coacherna/handledarna i din kommun, kan nominera deltagare till UngDrive® Masters. Så om du visar framfötterna under sommaren och både blir nominerad, men också nominerar dig själv är chanserna större. Slutligen genomför vår antagningskommitén telefonintervjuer och på guldkvällen den 18 augusti avslöjas samtliga utvalda deltagare. Lycka till! 💙

Nominera!

Sommarföretagare?Sommar-
företagare?

Över 3 000 ungdomar i åldersgruppen 15-18 år driver årligen ett sommarföretag. Kommuner eller privata aktörer finansierar utbildningssatsningarna som syftar till att låta ungdomar få utveckla sina entreprenöriella förmågor för att på så vis vara bättre rustade för eget företagande och arbetsmarknaden i framtiden.

Non-profitorganisationen UngDrive arrangerar tillsammans med Gnosjö Kommun och Gnosjöandans Näringsliv i sommar för nionde året SM för sommarföretagare. Är du en av de främsta sommarföretagarna? Då är det stor chans att just du får ett stipendium att delta på årets grymmaste evenemang!

Stefan
FalkBoman

Tävlingsledare & PR
070-302 98 83

Janne
Graae-Nielsen

Scenansvarig
‭073-076 05 88‬

Linda
FalkBoman

Projektledare
073-027 10 88

Rasmus
Karlsson

Partners & Antagning
070-643 73 12

Sanna
Johansson

Projektkoordinator
‭076-840 13 65‬